Rendezvényszervezés

Rendezvényszervezés

Céges rendezvények teljes körű lebonyolítását vállaljuk szabadon választott helyszínen. Arra is van lehetőség, hogy a vállalkozás telephelyére költözzünk, és átrendezzük rendezvényhelyszínné a gyártó csarnokot, az udvart, vagy a recepciót. Vagy segítünk választani számtalan rendezvényterem, hotel, étterem kínálatából bármilyen nagyságú programhoz.
 
A mi erősségünk, hogy kiváló kommunikációs képességünknek, 25 éves rendezvényszervező szakmai gyakorlatunknak hála, levesszük a terhet a vállalkozás válláról, mi mindent előkészítünk, és a rendezvény napján is helyt állunk.

Partnertalálkozó

Egy cég számára fontos, hogy megbízható partnerekkel rendelkezzen és stabil alapokon álljon. A partnertalálkozók lehetőséget biztosítanak arra, hogy új kapcsolatokat építhessen, vagy erősíthesse a meglévőket. Akár egy új termék vagy szolgáltatás bemutatásáról van szó, akár köszönetnyilvánításról az eddigi közös munkáért, mi segítünk, hogy emlékezetes és sokoldalú rendezvény valósuljon meg.

Családi nap

A családi napokat innovatív, új megoldásokkal tesszük mégérdekesebbé. Interaktív programokkal vonjuk be a résztvevőket, ezáltal mindenki számára izgalmas élményt biztosítunk. Egy ilyen alkalom megszervezése sok munkával jár, melynek terhét levesszük a szervezőcég válláról, szórakoztató programokkal készülünk kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Céges évzáró party

A céges évzáró buli során biztosítjuk a kollégák önfeledt ünneplését, különböző érdekes programokkal pedig lehetővé tesszük a közös szórakozást is. A vállalatot alkotó csapatra szabjuk az este eseményeit és a díszletet, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabb elfoglaltságot a party folyamán. A karácsonyi ajándékozás fontos eleme lehet egy ilyen estnek, melynek kiötlésében szintén személyre szabott segítséget nyújtunk.

Csapatépítő

A csapatépítő tréningek során lehetőség nyílik arra, hogy játékosan ismerhessük meg emberként kollégáinkat. A szürke hétköznapok során összegyűlt feszültséget és fáradtságot mi sem orvosolhatná megfelelőbben, mint egy színes programokkal teli, szórakoztató nap. Kapcsolódjanak ki, beszélgessenek barátokként, mi pedig elintézzük, hogy ezt semmi se zavarhassa meg.

Kiállítás

Kiállításokon megjelenni, megtervezni, berendezni nem csak költséges, de sokszor igen munkaigényes feladat. Bízza ránk ezeket a feladatokat: elkészítjük a kiállítás látványtervét, készítünk hozzá eszközigényt és költségvetést. Amikor kiválasztotta a megfelelő dekorációt, legyártjuk, berendezzük a kiállítást, így Önnek már csak a saját eleganciájával és a tárgyalásokkal kell törődnie.

Konferencia

Cégünk fejlődéséhez elengedhetetlen, hogy több szemszögből vizsgáljunk minden problémát. Szakismeretünket bővíteni, új véleményeket hallani, új megoldásokat találni – ez a célja egy konferenciának. Ha szeretné, hogy mindez kellemes környezetben, aktívan és legfőképpen hasznosan teljen, bízza ránk a szervezést, hogy Önnek csak az előadásra kelljen felkészülnie!

Meeting

Válasszanak külső meeting helyszínt cégvezetők, vagy egyes részlegek számára. Néha kifejezetten ideális egy szokatlan meeting helyszín. Oldottabb a hangulat, az eltérő körülmények miatt még az agytekervények is másként járnak, így eredményesebbek a megbeszélések.

Sajtótájékoztató

A sajtótájékoztató a legjobb alkalom, hogy személyesen tájékoztassuk a „világot”, kézzelfogható előnyökkel jár és hosszú távon hasznos. Segítünk, hogy minden kiválasztott közösséghez eljussanak a cég döntései, hírei és beszámolói. Közvetítjük, összefoglaljuk az elhangzottakat, ezáltal minden fontos információ célba ér.

Céges szülinap

Ahogy a magánéletben, úgy a cég életében is fontos szerepet játszik a születésnap. Ezalkalommal visszatekinthetünk arra, honnan indult ki a vállalat, mivé fejlődött, és megvendégelhetjük mindazokat, akik részt vettek a cég fejlődésében. Mi méltó díszletet készítünk az ünnepléshez, finom ételekkel és remek programokkal segítjük elő az évfordulót.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare