Skip to main content Skip to search

Online kamp√°nyok

Szövegírás

Ez a mumus sok v√°llalatn√°l. Mi √©lvezettel √≠runk megh√≠v√≥t, interj√ļt, sz√≥r√≥lap sz√∂veget, weboldal tartalmat, PR cikket, √ľzleti tervet, b√°rmit‚Ķ

Hírlevelek

M√©g mindig az elsŇĎ helyen √°ll a kommunik√°ci√≥ban. √Čs most ne Spam-ekre gondoljunk. A c√©g √ľgyfeleivel val√≥ kapcsolattart√°s alapvetŇĎ m√≥dja az e-mail. A h√≠rlevelek ezek tov√°bbfejlesztett form√°i. LehetŇĎs√©g van r√°, hogy t√∂bb ezer √ľgyf√©llel kommunik√°ljunk rendszeresen, ak√°r mindenkit saj√°t nev√©n sz√≥l√≠tva.

SMS kamp√°nyok

Nem egyenk√©nt a telefonr√≥l, hanem sz√°m√≠t√≥g√©prŇĎl rendszerezve. √úgyfeleket bizonyos csoportokra bontva kiv√°l√≥ lehetŇĎs√©g, hogy megt√°mogassunk egy kamp√°nyt 1-1 eml√©keztetŇĎ, vagy buzd√≠t√≥ sms-sel.

Weboldalak hirdetése

A j√≥ weboldal √©s fŇĎleg annak aloldalai kiv√°l√≥ak arra, hogy online hirdet√©sekhez landol√≥ oldalk√©nt haszn√°ljuk. Banner kamp√°nyokhoz, Pr cikkekben, de m√©g FB rekl√°mokhoz is n√©lk√ľl√∂zhetetlen. A Google Ads kamp√°nyokkal a keresŇĎk sz√°m√°ra lesz√ľnk jobban megtal√°lhat√≥k.

Weboldalak hirdetése

Facebook hirdetések

H√°t igen. Nagyon j√≥ fegyver napjainkban. Ha j√≥l haszn√°ljuk. Kell hozz√° egy j√≥ c√©ges profil, √©s egy j√≥ weboldal. √Ėsszekapcsolva a Facebbokot a webbel, csod√°kat mŇĪvel. Az ut√≥bbi 20 √©vben ennyire kev√©s p√©nzbŇĎl ennyi relev√°ns √ľgyf√©lhez eljutni m√©g nem lehetett.

Facebook hirdetések

PR cikkek

Megjelenhet online √©s offline egyar√°nt. Egy sz√©p sz√≠nes √ļjs√°gban, vagy egy relev√°ns weboldalon hasznos kieg√©sz√≠tŇĎje lehet √ļj term√©k bevezet√©snek, c√©g im√°zs alak√≠t√°sban, a v√°llalti k√ľlsŇĎ √©s belsŇĎ kommunik√°ci√≥ban egyar√°nt.

Weboldal l√©trehoz√°s, meg√ļj√≠t√°s

Mobilbar√°t weboldalakat k√©sz√≠t√ľnk szerzŇĎd√©sben v√°llalt r√∂vid hat√°ridŇĎre, pontosan, prec√≠zen, kreat√≠van. Weboldalak meg√ļj√≠t√°s√°r√≥l akkor besz√©l√ľnk, ha csak p√°r plusz inform√°ci√≥t kell elhelyezni, p√°r oldalt √°tszerkeszteni, √ļj k√©peket, vagy vide√≥t felt√∂lteni. Ha a weboldal strukt√ļr√°j√°t szeretn√© megv√°ltoztatni a megrendelŇĎ, akkor c√©lszerŇĪ egy teljesen √ļjat l√©trehozni.

Weboldal l√©trehoz√°s, meg√ļj√≠t√°s

Domain bejegyzés, tárhely foglalás

Ha √ļj domain nevet szeretne, vagy a megl√©vŇĎh√∂z egy nagyobb t√°rhelyet, mi elint√©zz√ľk, √Ėnnek nem kell ezzel foglalkoznia.

Weboldal kezelése, admin

Nem csak abban seg√≠t√ľnk, hogy meg√ļjuljon a weboldal, hanem v√°llaljuk, hogy folyamatosan karban tatjuk, friss√≠tj√ľk. M√©g ha van is tehets√©ge hozz√°, mi√©rt pazaroln√° dr√°ga idej√©t ilyesmire. Mi tesz√ľnk az √Ėn sikerei√©rt!

Weboldal kezelése, admin

Adatbázis kezelése

Ismert mindenki elŇĎtt, egy c√©g legf√©ltettebb kincse: v√°s√°rl√≥i adatai. M√©gis sok v√°llalkoz√°sn√°l (nagy c√©gn√©l is!) tal√°lkozom rendetlen adatt√°bl√°kkal. Val√≥ban komoly erŇĎfesz√≠t√©s, hogy az adatok frissek, teljesek √©s r√©szletesek legyenek, de a marketingesek munk√°j√°t ellehetetlen√≠tik a rosszul kezelt adatb√°zisok. Fontos besz√©lni r√≥la, hogy vannak megl√©vŇĎ vevŇĎink, √©s folyton arra t√∂reksz√ľnk, hogy legyenek √ļjak is. GyŇĪjts√ľk teh√°t az √©rdeklŇĎdŇĎk adatait √©s lehetŇĎs√©g van adatb√°zisok v√°s√°rl√°s√°ra is.

Grafikai tervezés

Teljesen √ļj arculatot tervez√ľnk, ha szeretn√© √©s ez kor√°ntsem csak log√≥t jelent. Koll√©g√°ink megval√≥s√≠tj√°k elk√©pzel√©seit, vagy sok-sok tervet k√©sz√≠tenek, hogy √Ėn tudjon v√°lasztani k√∂z√ľl√ľk.

Grafikai tervezés

Ez a weboldal s√ľtiket haszn√°l. Ennek r√©szleteirŇĎl bŇĎvebben olvashat ide kattintva >>> BŇĎvebb inform√°ci√≥

A s√ľtik (cookie) l√©nyeg√©ben vesz√©lytelen f√°jlok, amelyeket a weboldal helyez el az √Ėn sz√°m√≠t√≥g√©p√©re annak √©rdek√©ben, hogy jav√≠tsa a felhaszn√°l√≥i √©lm√©nyt az √Ėn sz√°m√°ra. Seg√≠ts√©g√©vel inform√°ci√≥kat kapunk arr√≥l, hogyan haszn√°lj√°k l√°togat√≥ink weboldalunkat, milyen hirdet√©sek √©rdekelhetik ŇĎket. A s√ľtiket b√∂ng√©szŇĎj√©nek be√°ll√≠t√°s√°ban tilthatja le.

Bez√°rom